Catering

BRUILOFTEN

Smaak | Beleving | Passie | Ambacht


Kom verder, en plan je droom bruiloft!


Huiscateraar van Landgoed Klarenbeek

De stijlvol gerestaureerde ruimtes waarin vroeger de slijperij en zagerij gevestigd waren bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord. In de gerestaureerde slijperij, waar het zonlicht door de fraai gebogen ramen de witte ruimte binnenstroomt. Huwelijksfoto’s kunnen jullie nemen in het park van het landgoed, bij het water of onder eeuwenoude bomen.

PRIVE FEESTEN

Een belangrijk moment vier je graag met anderen. Maar hoe pak je dat aan?


Een belangrijke mijlpaal te vieren? Op Landgoed Klarenbeek zijn diverse mooie zalen beschikbaar voor een feest in de stijl die jij leuk vindt.

Kijk voor meer informatie bij de verschillende zalen en laat je alvast inspireren. Wordt de receptie of het jubileum op de eigen locatie gevierd? Wij hebben jarenlange ervaring met de catering van grote feestelijke bijeenkomsten bij bedrijven en particulieren. Ons team staat garant voor kwaliteit en service en denkt desgewenst graag mee om van uw feestelijke gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken.

ZAKELIJKE EVENTS

Relatie evenementen


Wat is er nodig om in deze tijd tot duurzame relaties te komen in uw organisatie

Met deze vraag houdt Grift Partycatering zich bezig. Juist in tijden dat de bomen niet tot in de hemel groeien, is de concurrentie hevig en het verschil tussen winst en verlies klein.

Het waarmaken van duurzame relaties vraagt meer dan ooit om een duidelijke focus van aandacht, energie en bewustzijn. Wij helpen u graag mee om een relatie evenement op te zetten met uw organisatie. Onze focus ligt op originaliteit en duurzaamheid

THUIS DINER & CATERING

Naar het restaurant gaan is leuk. Maar heb je er weleens aan gedacht om het restaurant naar je huis te halen? Grift party catering verzorgt een professionele kok bij jou thuis. Met mooie, eerlijke gerechten en bijpassende wijnen zorg ik ervoor dat jouw huis voor één avond verandert in een waar restaurant. Afgestemd op jouw specifieke wensen.


Een vier-, vijf- of meergangenmenu met bijvoorbeeld een speciaal voor het diner samengesteld wijnarrangement. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij komen eerst bij je langs en neem letterlijk een kijkje bij jou in de keuken. Wij inventariseer je specifieke wensen, hoeveel gasten er komen, wat je aan het diner wilt besteden en geef menusuggesties. En als je het diner bij je thuis extra sfeervol wilt omlijsten, dan verzorgen wij ook de aankleding.

Oscar Grift

Gastheer | Kok | Foodie | Planner | 


Grift party catering heeft een team van professionele mensen om zich heen verzameld. Met passie humor en op zoek naar een unieke beleving voor uw evenement!


GET IN TOUCH


Adres: 

Kopermolenweg 16

Klarenbeek


Email:

Inf@griftpartycatering.nl


Phone:

06-51001773


Copyright © All Rights Reserved