Private dining


Op Landgoed Klarenbeek verzorgen  wij diverse Private Dining mogelijkheden. Dit kan een aparte ruimte zijn die wordt gebruikt voor groepen die besloten en in alle privacy willen lunchen of dineren


Wij werken met een diverse menu's,  waar u als gast zelf uw menu kan samenstellen. Ieder gerecht is als voorgerecht, tussengerecht of hoofdgerecht te bestellen voor een vaste prijs.


Vergaderen en Events


  Meer informatie? Download onze Banquetingmap

Evenementen op maat!


Als huiscateraar van Landgoed Klarenbeek kunnen wij u de volgende mogelijkheden aanbieden:


• Een authentieke locatie voor uw (bedrijfs)feest

• Grote en kleine vergaderzalen met tal van faciliteiten

• Ruimtes voor exposities en concerten

• Zalen die voor kleine en grote groepen geschikt zijn (maximaal 200 personen)

• Overnachten in de B&B met twee gastenkamers en een suite

• De keuken van Grift partycatering veelzijdig en op maat

Relatie evenementenWat is er nodig om in deze tijd tot duurzame relaties te komen in uw organisatie

Met deze vraag houdt Grift Partycatering zich bezig. Juist in tijden dat de bomen niet tot in de hemel groeien, is de concurrentie hevig en het verschil tussen winst en verlies klein.

Het waarmaken van duurzame relaties vraagt meer dan ooit om een duidelijke focus van aandacht, energie en bewustzijn. Wij helpen u graag mee om een relatie evenement op te zetten met uw organisatie. Onze focus ligt op originaliteit en duurzaamheid


Uw menu op maat!


Van bedrijfslunches tot particuliere partijen met bijvoorbeeld walking diners, borrelhapjes en catering voor op feesten en partijen. Al onze gerechten hebben een verfijnde smaak en zullen verrassend gepresenteerd worden. De ingrediënten zijn dagvers en de gerechten worden eigenhandig bereid om de kwaliteit te waarborgen.

© All Rights Reserved.

Grift Partycatering